Barre tocht door Friesland


barre-tocht-door-friesland-sneeuwstorm-station-heerenveen.jpg
Sneeuwstorm station Heerenveen
barre-tocht-door-friesland-fietsenstalling.jpg
Fietsenstalling
barre-tocht-door-friesland-sneeuw-op-de-a7.jpg
Sneeuw op de A7
barre-tocht-door-friesland-de-bus-dendert-wel-door.jpg
De bus dendert wel door
barre-tocht-door-friesland-surreeel-zurich.jpg
Surreeel Zurich
barre-tocht-door-friesland-grijs-en-wit-op-de-kop-afsluitdijk.jpg
Grijs en wit op de Kop Afsluitdijk
barre-tocht-door-friesland-vijver-bij-truckstop.jpg
Vijver bij truckstopVoeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook


Barre tocht door Friesland


Op weg naar Sinterklaas in de Kop van Noord Holland. Het leek een mooie dag te worden met wellicht een sneeuwbui. De camera maar mee onderweg. Je weet maar nooit. Vlak voor Heerenveen waar ik over moest stappen begon het heel hard te sneeuwen en daarmee begon een lange barre tocht per openbaar vervoer door Friesland.

Na de overstap op lijn 351 naar Harlingen bleek al dat we de overstap op Zurich nooit zouden gaan halen. De bus was al te laat en de Snelweg was wit. In Zurich bleek dat zelfs op tijd zijn geen zin had gehad, want ook al waren we op tijd de vorige 2 bussen naar Alkmaar zijn nooit vanuit Leeuwarden vertrokken. Dan maar wat drinken bij de truckstop. Balen geen telefoon bij me. Gelukkig wel online met mijn laptop dus vanaf mijn laptop gemaild dat ik wel eens aan zou komen, maar nog geen idee hoe laat. En dan sta je daar in de middle of no where aan de kop van de afsluitdijk.