De eenzame fietser


Vorige Volgende

De eenzame fietser
Terug naar het artikel 'Winter Februari 2012'


Hoe sterk is de eenzame fietsen die... veel te recht op zit.Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook

Foto Specs


Datum: 03 februari 2012

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm

Ik wil deze foto kopen


Alle foto's op winterfotos.nl zijn verkleind tot 728 pixels breed en voorzien van een watermerk. De originele foto's zijn te bestellen voor € 2,95. Na betaling via PayPal ontvangt u de hoog resolutie (4288 x 2848) JPEG foto zonder watermerk per e-mail.

Reacties


EMzTpFHn

  schreef op 12 februari 2012:
vC3Tla ctcompvhjvnh

LXGJCuuKXfsKlgVUv

  schreef op 09 februari 2012:
eVVt4m dfqvduutwvcz

tDgJAvCegu

  schreef op 09 februari 2012:
ben wel vaker alleen op vanaktie geweest.als ik alleen ben, maak ik her en der wel contact.gewoon met mensen die je tegen komt. jong en oud. ik vind dat wel leuk.als je alleen bent, ben je ook makkelijker te benaderen.dan word je uitgenodigd voor koffie, of als ze wat over hebben; dan krijg je een bordje aangereikt. heerlijk!maar het gewone uitgaan in NL doe ik niet meer. in groepsverband pakken de gewone mensen vaak een pispaal.krijg je een schouderklop; leuk denk je dan, later zit er een klomp kauwgom in je kraag.maar dat heb ik alleen in NL ervaren.ik heb dan ook een hekel aan nederlanders gekregen. bah! rotvolk.

Geef een reactie


Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: