Hardlopers, blijven hardlopers


Vorige Volgende

Hardlopers, blijven hardlopers
Terug naar het artikel 'Prachtige Grunner Land'


Uiteraard blijven hardlopers, hardlopers, je kan schaatsen vanaf de stad tot aan Appingedam aan toe over het damsterdiep, maar nee hardlopers zijn niet te stuiten. Wielrenners ben ik niet tegengekomen omdat die wel allemaal behalve uw fotograferende malloot zich over het ijs bewegen.Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook

Foto Specs


Datum: 03 februari 2012

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm

Ik wil deze foto kopen


Alle foto's op winterfotos.nl zijn verkleind tot 728 pixels breed en voorzien van een watermerk. De originele foto's zijn te bestellen voor € 2,95. Na betaling via PayPal ontvangt u de hoog resolutie (4288 x 2848) JPEG foto zonder watermerk per e-mail.

Reacties


JWOnymDiWfmxRI

  schreef op 09 februari 2012:
AgC1Zf pgnxlvctwynr

ozdIQhYTm

  schreef op 07 februari 2012:
NJUjvl rjnowuzssbdm

MHXOxrRzgMbOO

  schreef op 06 februari 2012:
En dan nog een opmerking over het ooderznek zelf. De studenten hebben hier gemeten aan de data waarop de experimenten zijn gedaan en de datum van submission bij het tijdschrift waar het stuk uiteindelijk gepubliceerd is! Dit levert foute resultaten op en dat kan ik mooi opschrijven aan de hand van mijn eigen werk. Mijn allereerste artikel van mijn promotie werk heb ik voor de eerste keer gesubmit ruim een half jaar na het verzamelen van de laatste data. Echter, we wilden het hoog publiceren maar dat lukte niet goed. We hebben het stuk zeker vier keer bij verschillende journals gesubmit voordat het werd geaccepteerd. Toen waren we bijna twee jaar verder na mijn allereerste submission. Volgens het ooderznek van deze studenten zou ik het stuk dus ruim twee jaar na het verzamelen van mijn laatste data hebben ingediend, maar dat klopt dus niet. Ik heb het stuk namelijk een half jaar na het verzamelen van de data voor de eerste keer gesubmit. Briefje naar het journal waarin dit odnerzoek gepubliceerd is sturen? Ik heb het hele artikel niet gelezen, dus misschien is hiervoor gecorrigeerd?

Geef een reactie


Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: