Elemas Pad


Vorige Volgende

Elemas Pad
Terug naar het artikel 'Prachtige Grunner Land'


Maar iest verder was het toch heerlijk, Elema`s Pad was nie geveegd. Rustig doorfietsen, fiets laten sturen en niets aan de hand, duurde niet lang en ik reed ook weer 20 over besneeuwde paadjesVoeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook

Foto Specs


Datum: 03 februari 2012

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm

Ik wil deze foto kopen


Alle foto's op winterfotos.nl zijn verkleind tot 728 pixels breed en voorzien van een watermerk. De originele foto's zijn te bestellen voor € 2,95. Na betaling via PayPal ontvangt u de hoog resolutie (4288 x 2848) JPEG foto zonder watermerk per e-mail.

Reacties


FIGvsuPrScDAknag

  schreef op 09 februari 2012:
H0P9Ti mhrsizmnmgmd

HnLWItxVOowS

  schreef op 07 februari 2012:
9ebRnE dlkohytdurdd

vpSTsxoqDtvfrCxL

  schreef op 06 februari 2012:
Wat een interessant stkuje!Wat ik vooral interessant vond, is dat er altijd een tag aan de synaps wordt gehangen. Veel mensen beseffen dit niet, maar onthouden is een proces dat ook aangeleerd kan worden. De truc is echter, om iets op een geordende manier in je geheugen te plaatsen, zodat je het later weer op een geordende manier kan terughalen. Zo wisten de oude Grieken al hoe je dit kon doen, met behulp van mnemonics. Het is een proces waarbij je iets onthoud dat je al kent, en daar koppel je iets aan dat je wilt onthouden. Een ezelsbruggetje is een eenvoudig voorbeeld van een dergelijke techniek. Met een meer geavanceerde techniek, leer je 100 plaatjes uit je hoofd, waar aan je de dingen kan koppelen die je wilt onthouden. Het grappige is, dat dit ook een vorm van tagging is. Om deze techniek te beheersen is niet in een weekje tijd aangeleerd, maar als je het eenmaal beheerst, kan je bijvoorbeeld wel een boek uit je hoofd leren, en vertellen wat er op een willekeurige pagina van het boek staat.Wil je bepaalde dingen op deze manier permanent onthouden, dan moet je wel af en toe alle informatie oproepen, zodat het duidelijk in je geheugen blijft. (Ongeveer eens in de zes maanden, tot een jaar)Omdat het voor mnemonists relatief eenvoudig is om te onthouden welke kaarten er gespeeld zijn in een kaartenspel, zijn ze niet erg geliefd bij casino eigenaren.

Geef een reactie


Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: