Sterrebos5


Vorige Volgende

Sterrebos5
Terug naar het artikel 'Het Sterrebos'


Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook

Foto Specs


Datum: 03 december 2010

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm

Ik wil deze foto kopen


Alle foto's op winterfotos.nl zijn verkleind tot 728 pixels breed en voorzien van een watermerk. De originele foto's zijn te bestellen voor € 2,95. Na betaling via PayPal ontvangt u de hoog resolutie (4288 x 2848) JPEG foto zonder watermerk per e-mail.

Reacties


HJ0PTiRtsD

  schreef op 20 december 2015:
Your answer lifts the inleglitence of the debate.

mxVeHNErG

  schreef op 25 december 2012:
ntXU3j fwdyzjvmwubi

zHFYgjdc

  schreef op 23 december 2012:
33UIVP kalpackvyuyr

IxOkYzUE

  schreef op 22 december 2012:
Dat er opvallend meer meensn dik zijn dan vroeger, is volgens mij een probleem dat vooral de laatste 20 a 30 jaar ontstaan is. Wat is er sindsdien veranderd? Ik denk hoofdzakelijk, het feit dat meensn niet meer zelf hun voedsel bereiden, maar het kant-en-klaar kopen, in de supermarkt of een restaurant. Wij zijn meer afhankelijk geworden van voedselproducenten, en onze kennis van voedsel is minder dan vroeger. Het gemiddelde portie eten dat vandaag op het bord ligt, bevat meer vet, zout en suiker, dan vroeger. Dat heeft volgens mij 2 redenen:1.Vraag maar aan iedere kok, met vet, zout en suiker maak je alles lekker.2.Vet, zout en suiker zijn heel goedkoopEn voedselproducenten weten dat als geen ander.Het idee dat Eva beschrijft, namelijk het fysiek net iets moeilijker maken om ongezonde producten te kiezen, vind ik geweldig. Maar ja, hoe doe je dat in de supermarkt? Als kleurcodes op producten niet werken, is het misschien een idee om alle kant-en-klaar producten te voorzien met een keuze van drie stickertjes: ‘dik makend’, ‘neutraal’, en ‘vermagerend’. Want het aantal calorieebn en de ingrediebnten vermelden, is volgens mij informatie die veel te technisch is. Als ik meensn in de supermarkt iets zie kopen, dan leest vrijwel niemand dat soort informatie, behalve als ze een kind hebben met een bepaalde allergie.

Geef een reactie


Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: