Sterrebos4


Vorige Volgende

Sterrebos4
Terug naar het artikel 'Het Sterrebos'


Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook

Foto Specs


Datum: 03 december 2010

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm

Ik wil deze foto kopen


Alle foto's op winterfotos.nl zijn verkleind tot 728 pixels breed en voorzien van een watermerk. De originele foto's zijn te bestellen voor € 2,95. Na betaling via PayPal ontvangt u de hoog resolutie (4288 x 2848) JPEG foto zonder watermerk per e-mail.

Reacties


pHyAtvcnS

  schreef op 25 december 2012:
NfUZnu navtwpykkwol

bvNEfhmeDZToshJSZr

  schreef op 23 december 2012:
1127LC fifhvbwcqmgi

vXbyNaVZRKnCtJq

  schreef op 22 december 2012:
Beste Aron,Als je zegt dat het enige dat werkt, gevarieerd en met mate eten is, dan ben ik het hameleal met je eens.Dat frituurolie een label ‘gezonde keuze’ krijgt van de Albert Heijn, spreekt wat mij betreft boekdelen. Nu is frituurolie minder schadelijk dan hard vet, maar beiden zouden van mij het stickertje ‘dik makend’ krijgen.Als je zo’n handig friteuse apparaat gekocht hebt, dan begin je opeens in de supermarkt ook oog te krijgen voor die grote vriezers, met voorgebakken friet, bitterballen, frikadellen, loempia’s etc. 20 Jaar geleden waren die vriezers er niet, nu zijn ze niet meer weg te denken.Volgens mij moeten mensen van gezond eten geen ‘rocket science’ maken, want dat is het hameleal niet.Mijn drie stickertjes zouden wellicht lomp overkomen, maar ik denk wel dat ze effectief zouden zijn.Sterker nog, ongeveer 80% van alle eetbare producten in de supermarkt zou van mij het stickertje ‘dik makend’ krijgen. Als voorbeeld: Alle soepen en sauzen (ook in pakjes), alle snoep, alle dranken met veel suiker, alle kant-en-klaar maaltijden, alle frituurproducten.Graanproducten, zoals bruin brood, en pasta zouden het stickertje ‘neutraal’ krijgen. En alle verse groenten en fruit zou het stickertje ‘vermagerend’ krijgen.Veel mensen gaan op dieet, maar een dieet heeft geen enkele zin, tenzij je eetpatroon wijzigt. Als je dat namelijk niet doet, ben je binnen een maand weer overgewicht. Het is dus veel belangrijker om je eetpatroon te wijzigen, dan wordt je gewicht vanzelf minder, en dan blijft het ook minder.Hoe doe je dat? Dat is niet zo moeilijk, je maakt gewoon keuzes volgens de Schijf van Vijf, zoals uitgelegd door het .

Geef een reactie


Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: